~~~~~Selamat Datang~~~~

Kepada Pengunjung Blog Serama Parit Buntar saya merakamkan Ribuan Terima Kasih dia atas kesudian anda melayari blog ini. Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf sekiranya paparan yang ditulis ada menyinggung perasan mana-mana pihak, sesungguhnya saya hanyalah insan biasa lumrah manusia ada melakukan kesilapan dan mohon dimaafkan sekiranya blog ini menyinggung mana-mana individu atau pihak di atas penulisan saya. (0165047301)



Selamat Datang dan Terima Kasih

Monday, November 21, 2011

Serama: Semakin hari semakin sayang!


Assalamualaikum... takde cerita baru... seperti biasa sibuk memanjang dengan kerja seharian.... tapi blog nak kena update juga... sedikit gambar yang diambil... baru-baru ini...!!! oh ya... induk selam kuning dibawah dah betelur 2 biji....! alhamdulilah......... ingat tak boleh betelur.






Kesayangan Tuan Puteri........!

Kalau Saya sibuk puteri ni la yang jadi mangsa kerja bagi makan ayam serama... sebab tu banyak ayam yang jinak dengannya......!! terutama ayam Induk...


okey.. lah jumper lagi!! bye.. bye...





 

Saturday, November 5, 2011

Ayam serama For sale !!! (SOLD)


Assalamualaikum....dan salam sejahtera..!!

Dalam dikesempatan ini SPB ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat islam yang meraikannya... !!

Disertakan gambar terbaru anak-anak pembaka Utama Peon !!

Kepada yang berminat boleh datang ke reban SPB untuk stok clear reban...!! ada beberapa pasang lagi anak peon yang masih belum di pinang!!! siapa cepat dia dapat... harga boleh kaw team sampai lunyai.. janji jual!!! hahahha..... SPB sibuk tak bleh nak bele banyak2 !!!


 





Bye..bye...!!!

Thursday, November 3, 2011

Ayam Serama Muda Berdarah raja gegar !!

 Assalamualaikum dan salam sejahtera....!!

Sudah agak lama jugak SPB tak buat posting... mungkin takde bahan ape sangatnak story jadinya agak slow Blog SPB.. hehe

Okey lah kat sini ada sekor ayam Muda, ayam berdarah raja gegar kata sahabat yang menyimpan pembakanya... ayam ni masa anak B belunjur jerr... tapi sekarang dah ada nampak sikit perangainya... tp agak lambat lagi kalau nak bawak main.... ape-ape pun untuk layan saja...!!!


 Tubuh tinggi.........! slim

 
Takde nama lagi.....




video

camgini boleh main ke....?